Innovation in Research Excellence in Management & Development Work
   EN   MK

МКД / ЈАПОНСКИОТ АМБАСАДОР ВО ГОСТИВАР НА ЦЕРЕМОНИЈА ПО ПОВОД ДОНАЦИЈА И ПРОЕКТИ

Skip Navigation LinksHome - News
Published on: 13-10-2022 Back


 
Амбасадорот на Јапонија, Хиронори Савада, придружуван од сопругата, денеска беше во посета
 на Гостивар и во Општата болница присуствуваше на церемонија по повод затворањето на проект
 во рамките на Јапонската програма за мали проекти (GGP), заедно со директорот на болницата,
 Јакуп Јакупи и градоначалникот, Арбен Таравари.


 Настанот беше организиран во знак на благодарност за донацијата од медицинска апаратура во
 вредност од над 60.600 евра.

 За повеќе информации кликнете тука
 
 
 
 
 
 
Back